Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (2023)

America Latină

13 zile / 11 nopti

cocoş Sursa de venit excursii optionale atractii

7790 € / pes.

Vizitați și Lima, Valea Sacră, Peru, Ollantaytambo, Ape calde, Cusco, Pisac, Poroy, Cusco, Puno, Arequipa

Începând de la:

7790 € / pes.

vezi tarife

13 el este

durata concediului

1 Departament

VIZITAT

9 Locații

explorat

Vizualizați indicații de orientare detalii despre vacanță

Începând de la:

7790 € / pes.

vezi tarife

Lima

Lima

Lima

Lima

Lima

Lima

ollantaytambo

ollantaytambo

ollantaytambo

ollantaytambo

ollantaytambo

ollantaytambo

ollantaytambo

ollantaytambo

apa fierbinte

apa fierbinte

cusco

cusco

cusco

cusco

cusco

cusco

cusco

cusco

(Video) NU DOAR CFR-ul e o GHENĂ...AM LUAT TRENUL DE LUX PRIN NORVEGIA ȘI M-A LEȘINAT

cusco

cusco

autor

autor

Arequipa

Arequipa

Arequipa

Arequipa

Arequipa

Arequipa

Arequipa

Arequipa

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (1)

un fel de vacanta

Circuitul este privat

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (2)

Taxe de zbor și aeroport

inclus

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (3)

Asigurare de sanatate

Inclus

Vă invităm la un tur al Peru, o călătorie în care veți descoperi o lume unică, frumoasă, condimentată cu mister și exotism, o lume care vă va fascina pentru bogăția ei culturală, naturală și spirituală. Pe lângă cele mai cunoscute atracții precum Lima, Cusco sau Machu Picchu, vei fi surprins să descoperi și alte destinații, dar vei avea și ocazia să călătorești la bordul unora dintre cele mai luxoase trenuri turistice din această țară fascinantă. Vei ajunge în Machu Picchu, unul dintre cele mai frumoase exemple ale artei de a organiza spațiul în legătură directă cu natura, Ollantaytambo - cel mai vechi oraș din America, Lima - orașul regilor, locul care își întâmpină vizitatorii cu amestecul unic. de romantism, istorie și cultură sau Cusco - capitala vastului Imperiu Inca, un exemplu tipic de fuziune a culturii Inca și a culturii spaniole.

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Servicii ale unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgență 24/7
Mai multe detalii

curcan de lux cu tren cocoş

Reis 1 Chegada geen Peru

 • Zbor KLM Bucuresti - Amsterdam

  Durată:03:00

  Plecare Bucuresti, ora 06:00Sosire la Amsterdam, ora 08:00

  Inclus:taxă de aeroport

 • Coral KLM Amsterdam - Lima

  Durată:12:40

  Plecare din Amsterdam la ora 12:35Sosire la Lima la ora 19.15

  Inclus:taxă de aeroport

 • Transfer privat aeroport - hotel Lima

  La sosirea pe Aeroportul Internațional Lima, veți fi întâmpinați de reprezentantul local și veți fi condus la hotel.

  Locul de sosire:Lima
  Locul de plecare:Jorge Chavez LIM Aeroportul Internațional Lima
  Tip de serviciu:PVT (fără mod privat)

 • cazare Lima

  Iberostar Selection Miraflores, Camera Classic, Mic dejun madplan

Reis 2 Lima

 • Introducere în gastronomia peruană

  Te vei imbarca intr-o calatorie gastronomica de neuitat, plecand de la o piata tipica peruana. Aici vei descoperi o mare varietate de ingrediente naționale sau fructe tradiționale peruane precum chirimoya, lucuma sau aguaymanto. De asemenea, veți fi surprinși de numeroasele tipuri diferite de pește și crustacee pe care le veți descoperi, pentru a participa ulterior la prepararea cocktail-ului pisco sour sau a ceviche-ului, doi reprezentanți demni ai gustului peruan. În cele din urmă, bucurați-vă de un prânz delicios la un restaurant local.

 • Tur privat al orașului Lima

  Durată:4 cronometre

  Veți merge într-un tur panoramic al orașului pentru a vizita principalele atracții din Lima. Vizita începe în centrul istoric al orașului, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, cu Plaza Mayor, locul în care Pizzaro a fondat Lima și unde frumoasele balcoane coloniale maure ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primăria) și Palatul Gobierno. (Palatul Guvernului), dar și o fântână din bronz din 1650. Piața adăpostește și Catedrala din Lima, construită în 1564 în stil baroc, unde se găsește mormântul lui Francisco Pizarro. În continuare, veți vizita Plaza San Martin, străjuită de statuia omului care a eliberat Peru de sub dominația spaniolă, generalul argentinian José de San Martin. Piața este un exemplu excelent de arhitectură neo-colonială. Turul continuă cu cartierele boeme San Isidro și Miraflores, unde veți vedea Parcul El Olivar, El Beso de El Parque del Amor și Larcomar, un centru comercial construit pe coasta Pacificului.

  Tip de serviciu:PVT (fără mod privat)

 • Vizitați Muzeul Larco Herrera

  Durată:1 timp

  Vei vizita Muzeul Larco Herrera. Situat în cartierul Libre Pueblo, muzeul este găzduit într-o fermă veche și conține colecția privată a unui important arheolog amator: Rafael Larco Hoyle. Muzeul expune cronologic numeroase piese de ceramică, metal, pietre prețioase și textile aparținând culturilor pre-incaice din nordul Peru.

 • cazare Lima

  Iberostar Selection Miraflores, Camera Classic, Mic dejun madplan

Reis 3 Lima - Cusco - Valea Sacră

 • Transfer privat Hotel - Aeroportul Lima

  Veți fi transferat la aeroportul din Lima pentru plecare.

  Tip de serviciu:PVT (fără mod privat)
  Locul de sosire:Jorge Chavez LIM Aeroportul Internațional Lima
  Locul de plecare:Lima

 • Zbor LAN AIRLINES Lima - Cusco

  Durată:01:20

  (Video) Cu trenul în Peru. Cusco - Machu Picchu cel mai spectaculos traseu de cale ferată

  Plecare din Lima, ora 09:15Sosire la Cusco la ora 10:35

  Inclus:taxă de aeroport

 • Transfer privat aeroport Cusco - hotel în Valea Sacră

  Veți fi preluat de la aeroportul din Cusco și condus la hotelul din Valea Sacră unde vă veți caza. Pe parcurs vei face mai multe opriri la principalele atractii din zona.

 • Tur Pisac

  Durată:1,5 tone

  Te oprești la Pisac. De-a lungul văii se pot admira siturile incași, precum și terasele folosite de incași în scopuri agricole, dar și părți ale incașilor (sistemul de drumuri incași care traversau Anzii între actuala capitală a Ecuadorului - Quito și Chile -). Santiago, trece la 5.000 m înălțime și are Cusco ca punct central de convergență).

  Tip de serviciu:SIB (schemă parțială, împreună cu alți turiști)

 • Mic dejun în Valea Urubamba

  Luați micul dejun într-un restaurant local.

 • Vizitați situl arheologic Moray

  Situat în Valea Sacră și înconjurat de Munții Anzi, Moray este un complex arheologic care a captivat cercetătorii și călătorii de zeci de ani. Situl este cel mai bine cunoscut pentru cele trei grupuri de terase circulare pe care incașii le-au folosit ca laborator botanic, unde au studiat influența microclimatelor asupra creșterii plantelor. Fiecare dintre aceste terase are 12 nivele, dintre care cel mai mare are un diametru spectaculos de 183 m. De la cea mai înaltă la cea mai joasă terasă, coborârea este de aproximativ 149 m, făcând din ruinele Moray unul dintre cele mai fascinante locuri lăsate de om creat. .

 • Vizitați Salinas de Maras

  Veți vizita minele de sare de lângă Moray, ruine arheologice care mărturisesc că această resursă era cunoscută încă din timpurile pre-incași și folosită de cultura Chanapata. De 900 de ani, tehnologia de extracție a sării s-a păstrat și astăzi platformele albe sunt o adevărată atracție pentru turiști. Orașul din apropierea minelor spectaculoase a fost fondat de Pedro Ortiz de Orue și de-a lungul istoriei a fost ocupat de nobili incași după ce au fost dezbrăcați de palatele din Cusco. În plus, în timpul războiului dintre incași și spanioli, Moray a servit drept bastion pentru invadatorii care au atacat orașul Ollantaytambo.

 • Valea Sacră a Cazare, Peru

  Inkaterra Hacienda Urubamba, Superior Deluxe, renovatieplan Mic dejun

Reis 4 sfânt bon

 • Plimbare cu lama, inclusiv prânzul

  Durată:Cronometru 9,5

  Dupa micul dejun plecare catre comunitatile peruane Huilloc si Patacancha. Ajunși acolo, vizitează casa unui localnic unde poți admira activitatea textilă străveche a zonei. Apoi veți întâlni un „llamero” – liderul lamelor – care vă va împărtăși stilul de viață al comunității în care trăiește. Drumul continuă spre comunitatea Pumamarca, un mic sit arheologic al incașilor, unde veți avea timp să vă odihniți și să luați prânzul. Drumul continuă spre Ollantaytambo, de unde vei fi preluat și dus înapoi la hotelul tău din Valea Sacră.

 • Valea Sacră a Cazare, Peru

  Inkaterra Hacienda Urubamba, Superior Deluxe, renovatieplan Mic dejun

Reis 5 Valea Sacră - Ollantaytambo - Valea Sacră

 • Turul Ollantaytambo

  Veți ajunge și în Ollantaytambo, cea mai veche așezare locuită continuu din America. Aici, pe străduțele înguste, între casele cu ziduri interioare, vei trăi experiența întoarcerii în trecut. Numeroase rămășițe ale incașilor pot fi găsite pe dealurile din jur, inclusiv ruinele aparent nesfârșite ale unui templu-cetate impresionant. Clădirile sacre și Templul Soarelui din partea de sus a sitului sunt construite cu blocuri de piatră cu o greutate de aproximativ 50 de tone, provenite dintr-o carieră aflată la 6 km distanță. Zidul de lângă templu, format din 6 blocuri de porfir roz, este decorat cu simboluri incași, inclusiv crucea andină. În mijlocul muntelui din fața cetății, puteți vedea mai multe hambare și un chip uman imens, chipul lui Wiracocha, zeul atotputernic care a creat universul în mitologia locală.

  Tip de serviciu:SIB (schemă parțială, împreună cu alți turiști)

 • Opțional: Pranz Aarde

  Pachamanca, tradus ca „cuptor de lut” în limba quechua, este o masă tradițională gătită în casă, făcută pe pietre fierbinți. Prânzul include carne de pui, miel și porc, anidină și cartofi camote, legume organice, salată, sosuri tradiționale și chicha morada (băutură locală făcută din porumb violet).

 • Valea Sacră a Cazare, Peru

  Inkaterra Hacienda Urubamba, Superior Deluxe, renovatieplan Mic dejun

Reis 6 Hellige Dal - Ollantaytambo - Aguas Calientes

 • Transfer privat Hotel Sacred Valley - Garaj Ollantaytambo

  Veți fi preluat de la hotelul dumneavoastră din Valea Sacră și transferat la gara din Ollantaytambo pentru îmbarcare.

 • Trenul Hiram Bingham - Apă caldă

  Din Ollantaytambo, continuați transferul urcându-vă în trenul turistic Hiram Bingham care vă va duce la Aguas Calientes. Transferul cu trenul durează aproximativ 2 ore.

 • Vizitați Machu Picchu

  Durată:4 cronometre

  Vizitezi Machu Picchu. La sosirea la Cetatea Originii, veți vizita principalele situri însoțiți de un ghid dedicat. Veți avea ocazia să admirați peste 140 de clădiri și terasele pe care incașii le foloseau pentru agricultură. Vei vizita Zona Sacră, zona principală a cetății, cu principalele situri precum Intihuatana, ceasul solar incas, Templul celor trei ferestre, cu cele trei ferestre trapezoidale prin care soarele intră pentru a ilumina spațiul sacru. in spate, Templul Soarelui, construit sub forma unui turn rotund, dedicat zeului Inti, zeul soarelui, principala zeitate a mitologiei locale si Templul Condorului. Veți vedea, de asemenea, Zona Residencial sau Zona Populară, unde odinioară erau casele și grânarele din clasa inferioară. În Zona Regală, treci pe lângă un șir de case cu ziduri roșii în care locuiau Amautas, înțelepții. În apropiere veți descoperi și camerele trapezoidale în care au locuit Nustas, prințesele.

 • apa fierbinte

  El Mapi by Inkaterra, Superior Deluxe, Plan de mese Mic dejun

se ridica la 7 Aguas Calientes-Cuzco

 • Trem Hiram Bingham cald vand - Poroy

  Din Aguas Calientes, urcați în trenul Hiram Bingham, înapoi la gara Poroy.

 • Transfer privat Gara Poroy - hotel Cusco

  Vei fi preluat de la gara din Poroy și transferat la hotelul tău din Cusco, unde vei fi cazat.

  Tip de serviciu:PVT (fără mod privat)

 • Cazare in Cusco

  Casa Andina Premium Cusco, Cameră Superioară, Mese Mic dejun

se ridica la 8 cusco

 • Ora turului Cusco

  Durată:4 cronometre

  Veți face un tur de oraș vizitând principalele atracții din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piața principală a orașului, locul celebrei catedrale și unde puteți admira clădirile coloniale care au ca piatră de temelie zidurile antice incași, Catedrala Cusco și Templul Coricancha.

 • Vizitați Templul Koricancha

  Durată:1 timp

  În Biserica Santo Domingo veți vizita ruinele Templului Soarelui, Koricancha, cu siguranță cel mai important templu incas din Peru, acoperit în perioada de glorie a imperiului cu peste 700 de frunze de aur, fiecare cântărind mai mult de 2 kg. Aici puteți vedea cum cuceritorii spanioli, impresionați de oraș, nu l-au distrus complet, ci au construit un oraș colonial pe aceste baze solide. Koricancha este un exemplu perfect, pietrele din Templul Soarelui sunt folosite pentru a susține o biserică în stil baroc.

 • Vizita la Catedrala Cusco

  Durată:1 timp

  Vei intra în principalul lăcaș de cult din oraș, Catedrala din Cusco, o bijuterie arhitecturală decorată la exterior cu plăci mari de granit roșu în stil renascentist, în contrast cu stilul baroc al interiorului. Catedrala, un bun exemplu de arhitectură locală, cu puternice influențe tradiționale, a fost construită pe ziduri vechi din secolul al XVII-lea. al șaisprezecelea. Interiorul, un adevărat muzeu de artă colonială, adăpostește peste 400 de tablouri specifice școlii din Cusco.

 • Vizitați situl arheologic Sacsayhuaman

  Durată:1,5 tone

  Veți vizita cel mai impresionant sit arheologic din orașul Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar de abilități și tehnici de construcție de case. Orașul Cusco a fost proiectat în formă de puma, animalul sacru al incașilor, al căror cap era Sacsayhuaman, principalul lor centru religios. Astăzi, doar pereții exteriori sunt aranjați în zig-zag pentru a imita dinții ascuțiți ai pumei, care au fost păstrați. Multe dintre blocurile de piatră folosite pentru a construi zidurile sunt incredibil de mari, ajungând până la 12 picioare (3,5 m) înălțime și cântărind aproximativ 300 de tone. Ca toate construcțiile Inca, pietrele se potrivesc perfect între ele fără ajutorul mortarului.

  (Video) Mergând cu trenul dormitor de lux de 7 stele din Japonia | Șapte stele în Kyushu
 • Bezoek Drum Cave, Red Red, Qenqo

  Vei ajunge la câțiva kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, faimoasele băi incași, Puca Pucara, o fortăreață cu apeducte și izvoare termale, și Qenqo, o serie de galerii subterane în care aveau loc ritualuri incași.

 • Cazare in Cusco

  Casa Andina Premium Cusco, Cameră Superioară, Mese Mic dejun

Reis 9 Cusco - Belmond Andes Explorer

 • Transfer privat de la Hotel Cusco - la Wanchaq

  Veți fi preluat de la hotelul dvs. din Cusco și dus la gara Wanchaq pentru preluare.

 • Trenul Andes Explorer Luxe - Ziua 1

  Astăzi, urcă-te în trenul de lux Andean Explorer și pleacă spre Puno. Prânzul este servit în tren. Înainte de cină, vi se vor servi gustări și cocktail-uri, pe măsură ce trenul își continuă traseul către următoarea destinație prin Passo La Raya.

 • peste noapte Puno

  Tren Belmond Andes Explorer, cabină dublă, mese cu pensiune completă

se ridica la 10 Belmond Andes Explorer

 • Trenul Luxe Andes Explorer - Ziua 2

  Treziți-vă devreme pentru a admira răsăritul peste Lacul Titicaca, apoi întoarceți-vă la tren pentru micul dejun. Apoi vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnia Quechua. După prânzul servit la bord, trenul pleacă spre Saracocha, servind din nou gustări și cocktailuri în timpul călătoriei.

 • peste noapte Puno

  Tren Belmond Andes Explorer, cabină dublă, mese cu pensiune completă

Reis 11 Belmond Andes Explorer - Arequipa

 • Trenul Luxe Andes Explorer - Ziua 3

  După micul dejun, vizitați Peșterile Sumbai, unde puteți admira picturi rupestre realizate în urmă cu mai bine de 6.000 de ani. Se crede că creatorii acestor picturi provin dintr-o civilizație nomadă. Vă veți bucura de ultimul prânz la bordul trenului înainte de a ajunge la destinația finală, Arequipa.

 • Transfer privat Gara - Hotel Arequipa

  Veți fi preluat de la gara din Arequipa și dus la hotelul unde veți fi cazat.

 • Cazare Arequipa

  Costa del Sol Wyndham Arequipa, Cameră superioară, Mese Mic dejun

este 12 Plecare din Arequipa

 • Transfer privat Hotel - Aeroportul Arequipa

  Veți fi preluat de la hotel și transferat la aeroportul din Arequipa pentru plecare.

 • Zbor LAN AIRLINES Arequipa - Lima

  Durată:01:35

  Plecare din Arequipa la ora 12:35Sosire la Lima la ora 14.10

  Inclus:taxă de aeroport

 • Coral KLM Lima - Amsterdam

  Durată:12;10

  Plecare din Lima, ora 21:15Sosire la Amsterdam la ora 15.25

  Inclus:taxă de aeroport

Reis 13 Sosire la Bucuresti

 • Zbor KLM Amsterdam - Bucuresti

  Durată:02:45

  Plecare din Amsterdam, ora 20:45Sosire in Bucuresti la ora 00:30

  Inclus:taxă de aeroport

opțiuni de cazare hoteluri

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (4)

Lima

Selectie Iberostar Miraflores 5 *

Cameră clasică

Mic dejun

vezi tarife

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (5)

Valea Sacră, Peru

Inkaterra Hacienda Urubamba 5 *

Superior Deluxe

Mic dejun

vezi tarife

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (6)

apa fierbinte

Harta Incaterra 4*

Superior Deluxe

Mic dejun

vezi tarife

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (7)

cusco

Casa Andina Premium Cusco 5 *

cameră superioară

Mic dejun

vezi tarife

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (8)

(Video) AUTOCAR DE ULTRA-LUX IN PERU (spre MACHU PICCHU)

Mult

Trenul Belmond Andes Explorer

Cabina dubla

conac complet

vezi tarife

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (9)

Arequipa

Costa del Sol Wyndham Arequipa 5 *

cameră superioară

Mic dejun

vezi tarife

Click pentru a vedea harta

Peru sfaturi

Peruvenii sunt politicoși și puțin mai formali decât ne așteptam. Majoritatea localnicilor sunt foarte îngrijorați de aspect și nu vor să spună nimic care i-ar putea afecta negativ. Sunt diplomatici în abordarea lor și nu spun întotdeauna ce vor să spună cu adevărat. Peruvienii tind să acorde mai multă atenție oamenilor și relațiilor și, într-o oarecare măsură, ignoră programarea strictă a întâlnirilor. Pentru a trage localnicii, plătiți 1-2 tălpi dacă nu cer mai mult.

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (10)

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (11)

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (12)

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (13)

Puteți găsi informații despre vizele turistice în Perua ei

Ghid de călătorie în Peru

vezi instructiunile

La ce să te aștepți de la Peru

Peru este o țară mare, așa că, ori de câte ori este posibil, vă recomandăm să călătoriți între zone cu avionul.

Bucătăria peruană este printre cele mai bune din America Latină și este, de asemenea, 100% organică. Vinul local nu este printre cele mai bune, dar peste tot întâlnești vinuri chiliane și argentiniene.

Standardele de cazare variază pentru a se potrivi fiecărui gust și buget.

Cel mai important aspect de luat în considerare atunci când călătoriți în Peru este altitudinea. Răul de altitudine te poate afecta în diferite moduri și, în timp ce unii turiști nu simt efectele altitudinii, pentru alții simptomele pot fi deranjante, mai ales în primele zile.

Când să vizitezi Peru? Vreme

Există trei anotimpuri principale în turism: sezonul de vârf, sezonul de jos și sezonul de jos, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. Ghidul de mai jos vă va ajuta să decideți care perioadă de timp se potrivește cel mai bine stilului dvs. de călătorie.

ian februarie jder Aprilie Ar putea fi cineva iulie augustus Septembrie octombrie os decembrie
Peru

Mediu (umăr)

Alt

sezonul scăzut (scăzut)

parte

a mânca Deoarece

 • Consultanții noștri sunt specializați în regiunile pe care le-au explorat în detaliu pentru a vă oferi cele mai bune recomandări.
 • Oferim ghiduri complete și sfaturi de călătorie adaptate vacanței tale, iar călătoriile de grup oferă asistență în limba română.
 • Recomandat cu tărieCălătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (14)
  Recomandat de Up Your Service și Ron Kaufman, un lider global în construirea unei culturi superioare a serviciilor.
 • Vă oferim un raport calitate-preț excelent, garantat prin parteneriate cu 550 de hoteluri și agenții de turism și colaborare cu 150 de companii specializate în managementul destinațiilor din întreaga lume.
 • Prețul călătoriei include zboruri, taxa de aeroport, cazare selectată, asigurare completă de călătorie.
 • Vacanțele complexe includ tururi, ghizi locali, taxe de acces la destinație, activități, mese specificate în program, precum și gratuități pentru ghizi și șoferi care vă însoțesc permanent în vacanță.
 • În perioada sărbătorilor oferim asistență 24/7.
 • Asigurarea de călătorie Complex Colonnade (medicală și de anulare) este implicit inclusă în toate pachetele de călătorie și disponibilă opțional pentru pachetele de cazare.
 • Eturia este capacCălătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (15)

Buletin informativ a mânca

Înscrie-te la newsletter și ai automat șansa de a câștiga un voucher de 50 de euro!

Puteți folosi voucherul pentru următoarea achiziție de pește1.500 euro/pachet/persoana, nu a avut menstruație12.01.2023 - 12.09.2023, ora 17:00.

regulamentul campaniei

Călătorie cu trenul de lux Peru | Eturia (16)

Selectați lista la care doriți să vă abonați

Prin bifarea opțiuniiBuletinul standardveți primi 2 buletine informative pe săptămână cu promoții actuale, sfaturi de călătorie și inspirație și oportunitățiNewsletter Oferta de azigaranteaza accesul zilnic la cele mai bune oferte de vacanta.
Bineînțeles că le poți alege pe amândouă!

Veți primi un e-mail de confirmare pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Important!Vă puteți dezabona în orice moment, trimițând un e-mail la adresadpo@eturia.ro.

Videos

1. 3 zile în trenul peisajului uimitor al Americii | Chicago - San Francisco
(Solo Solo Travel)
2. Trenul la clasa I in Suedia nu ne-a dat pe spate! Isi merita banii?
(Cristi si Ralu)
3. MONICA SIMION | Intre Tour Leader și prieten de călătorie | Podcast Eturia Journeys | Ep #8
(Eturia)
4. PANICA la bordul unui VAS DE CROAZIERA DE LUX. am platit 180€ si mi-am luat teapa...
(BackPackYourLife)
5. Scaun de dormit în cel mai nou tren de noapte din Japonia 😴 Excursie de 12 ore de la Kyoto
(Travel Alone Idea)
6. Viața locală în Cusco - Peru. Am luat Orașul la pas pe urmele Civilizației Inca
(Marian Adventures)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 10/10/2023

Views: 5271

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.